« zurück zur Kursliste

K2445-4: Wochenende mit Sangha Löwen - Weekendretraite Sangha Leuven in het EIAB

07.11.2024 - 10.11.2024

Tijdens dit weekend, georganiseerd door de Sangha van Leuven, willen we de verbondenheid van onze Vlaamse sangha voeden en versterken door gedurende enkele dagen samen te beoefenen.
Het is een unieke kans om kennis te maken met het kloosterleven van Plum Village, voor wie daar nog niet eerder gelegenheid voor vond, of om extra voeding te vinden te midden van de monastieke energie in het EIAB.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen.
Begeleiding: Broeder Phap Xa en Marleen van den Bosch
Taal: Nederlands

Before booking the course, please kindly read thoroughly the registration procedures, policies and prices at the following link:
Registration Details


Bruder Phap Xa


Bruder Phap Xa

Thay Phap Xa ist ein niederländischer Mönch, der im Februar 2003 in Plum Village ordiniert wurde.
Seit Juni 2010 ist er in Waldbröl. Er studierte und lehrte Mathematik und lernte auch einige Jahre chinesische Medizin.
Seit vielen Jahren leitet er Kurse zu unterschiedlichen Themen, so wie achtsame Wanderungen, Teemeditation und erfreut sich der schönen Natur rundum Waldbröl in den...

mehr

Marleen van den Bosch


Marleen van den Bosch

Marleen Van den Bosch beoefent sinds 2006 en werd in 2013 lid van de Orde van Interzijn. In 2022 mocht ze de lamp ontvangen en werd ze dharmalerares. Ze woont in Leuven ( Belgie), is gehuwd en mama van 3 volwassen kinderen. Ze heeft een eigen praktijk als psychotherapeute, stress en burn- out coach en mindfulnesstrainer. Ze organiseert dagen in aandacht, meditatieweekenden en stilteretraites. Haar...

mehr