Retraites en Dag van Aandacht met de monniken
en nonnen van het EIAB en Plum Village

"Goedemorgen mijn geluk"

Sommer Retraite 2020

Voordat u het online inschrijfformulier invult vragen wij uw eerst de informatie over de retraite op onze website Internationale retraite aandachtig door te lezen. De website over de retraite bevat de antwoorden op de meeste vragen en maakt het invullen van het inschrijfformulier makkelijker. 

Vul a.u.b. voor iedere deelnemer een afzonderlijk inschrijfformulier in.

Koppels, families en vrienden dienen zich afzonderlijk in te schrijven. Bij uw inschrijving kunt u aangeven met wie u de gekozen accommodatie wilt delen.

Alle vragen met een * zijn verplicht en moeten worden ingevuld!

Persoonsgegevens

Het EIAB Certificaat wordt verstrekt op aan het eind van de retraite. Het certificaat wordt alleen verstrekt indien u de hele retraite hebt deelgenomen.

Taal

Deze informatie helpt ons bij het samenstellen van de families voor het dharma delen

Contactgegevens in geval van nood
 
 
Aankomst, vertrek en vervoer
Retreat Option *

Student (18-27) wordt verlaagd met 25% voor de Camping en Overnachten (zelf regelen). Neem contact op met e-mail: retreatnl@eiab.eu

  Retraite Accomodation
 Duitstalige retraite & DOM & Internationale retraite
(03/8/2020 – 15/8/2020) 12 days
 Internationale retraite
(10/8/2020 – 15/8/2020) 5 days
Indien je alleen komt kun je deze rubriek leeg laten en overslaan. Geef hier aan met wie wil je de kamer of tent wilt delen. Neem voor elke persoon een nieuwe regel en schrijf op: voornaam, achternaam en je relatie tot die persoon.
Heeft u mobiliteitsproblemen of gezondheidsproblemen (allergie, ...) die wij moeten weten voor de familie- en kamerindeling?