Retraites en Dag van Aandacht met de monniken
en nonnen van het EIAB en Plum Village
Summer-Retreat 2019

Kamers in het EIAB

Het aantal kamers in het EIAB is beperkt. Schrijft u dus bijtijds in als u in het EIAB wilt verblijven tijdens de retraite.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • tweepersoonskamers met privé toilet
  • tweepersoonskamers met gedeeld toilet
  • drie- en vierpersoonskamers met gedeeld toilet

Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar op het EIAB bij deze retraite.

Tweepersoonskamer met privé toilet
De tweepersoonskamers met privé toilet zijn alleen beschikbaar voor optie 4 (alleen de Nederlandse retraite) en zijn gereserveerd voor paren of volwassenen die met z'n tweeën komen. Bij verblijf in de tweepersoonskamers met eigen toilet in het EIAB wordt linnengoed verstrekt.

Tweepersoonskamer met gedeeld toilet
Als u verblijft in een tweepersoonskamer van het EIAB, neem dan s.v.p. uw eigen linnengoed mee: onderlaken, dekbedhoes, kussensloop en handdoek. Een kussen en 1-persoonsdekbed zijn aanwezig. Als u geen eigen linnengoed mee kunt brengen, is er (in beperkte mate) linnengoed te huur voor € 15 bij registratie op de dag van aankomst.

Drie- of vierpersoonskamer met gedeeld toilet
Als u zich alleen inschrijft voor een drie- of vierpersoonskamer, dan wordt u ingedeeld bij een aantal
kamergenoten. Als u de kamer wilt delen met mensen die u kent, dan kunt u dit aangeven op het
inschrijfformulier. Neem s.v.p. uw eigen linnengoed mee: onderlaken, dekbedhoes, kussensloop en handdoek. Een kussen en 1-persoonsdekbed zijn aanwezig. Als u geen eigen linnengoed mee kunt brengen, is er (in beperkte mate) linnengoed te huur voor € 15 bij registratie op de dag van aankomst.

Kinderen van 0 tot en met 5 jaar:

Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen gratis deelnemen aan de retraite. Als zij in het EIAB verblijven, slapen zij in bed bij een van de ouders.

Mobiliteitskwesties:
Helaas zijn er weinig slaapkamers op de begane grond van het EIAB en is er een trap voor de ingang van het gebouw naar de kamers op de begane grond. Er is nog geen lift. Tijdens de retraite vinden er op verschillende plekken activiteiten plaats en het terrein is op sommige plekken glooiend. Tijdens de wandelmeditatie wordt soms over steile paden gelopen. Als u hier vragen/zorgen over heeft, mail dan met retreatnl@eiab.eu voordat u inschrijft.